Interessant:

Motorola RAZR MAXX naar Europa

nieuws 3 april 2012 om 13:22

Motorola gaat de Motorola RAZR MAXX, in de VS reeds verschenen als de DROID RAZR MAXX, aankomende mei ook in Europa en het Midden-Oosten op de markt brengen.

Motorola deed haar fameuze RAZR-serie eind 2011 herleven met de introductie van de Motorola RAZR (XT910), die ook in Europa op de markt kwam. De Motorola RAZR MAXX kan gezien worden als de opvolger van deze eerste vernieuwde RAZR. De RAZR MAXX draait op Android 2.3 (een Android 4.0-update volgt) en beschikt over een helder 4,3-inch qHD (540 x 960 pixels) SuperAMOLED-display van krasbestendig Gorilla Glass.

Het 8,99 millimeter dunne toestel is verder uitgerust met een 1,2GHz dual-core processor, een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder aan de achterzijde en met een 1,3-megapixel camera (met een 720p HD-videorecorder) aan de voorzijde. Daarnaast kan je rekenen op push e-mail, WiFi, HDMI, Bluetooth 4.0, 3G/HSDPA, DLNA, aGPS, Swype, Google Voice Search en Adobe Flash. Tevens wordt QuickOffice voor bekijken en/of bewerken van Office- en PDF-bestanden meegeleverd. 

Motorola RAZR MAXX
Motorola RAZR MAXX

De Motorola RAZR MAXX komt aankomende mei in Europa en het Midden-Oosten op de markt. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux. Enigszins verwarrend is dat Motorola in 2006 een clamshell-telefoon met een identieke naam op markt bracht.

Motorola Mediacenter