menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek


Motorola Moto E4 review

Beschikbaar
OSAndroid 7.1
Opslag16 GB
Scherm5,0" (294 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Motorola Moto E4 (1)Foto Motorola Moto E4 (2)Foto Motorola Moto E4 (3)Foto Motorola Moto E4 (4)Foto Motorola Moto E4 (5)Foto Motorola Moto E4 (6)Foto Motorola Moto E4 (7)Foto Motorola Moto E4 (8)Foto Motorola Moto E4 (9)

Inleiding

De Motorola E4 is al weer de vierde Moto E telefoon van Motorola. Het toestel volgt de E3 uit 2016 op en is net als zijn voorgangers een betaalbaar toestel met leuke functionaliteiten. De Motorola E4 heeft een 5-inch HD display en een leuk Motorola-design. Het toestel biedt alles wat je tegenwoordig van een entry-level telefoon mag verwachten, zoals een quad-core processor, 4G en een 5 megapixel selfie-camera. De hoofdcamera heeft een resolutie van 8 megapixel. De accu heeft tot slot een capaciteit van 2.800 mAh, waardoor je het toestel een hele dag zou moeten kunnen gebruiken. Tegelijk met de E4 werd de E4 Plus aangekondigd. Dit toestel heeft een groter scherm en betere specificaties. Het toestel is ongeveer 30 euro duurder.

Besturingssysteem

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Motorola Moto E4

De goedkoopste Motorola Moto E4 kost op dit moment (los) € 133,00. Kijk in het Motorola Moto E4 prijzenoverzicht voor actuele Motorola Moto E4 aanbiedingen. De Motorola Moto E4 is door ιιn or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees hier de test(en).

Specificaties Motorola Moto E4

Motorola Moto E4
Aankondiging2017
Verkoopstart0000
Design
Kleuren

Gewicht150 gram
Afmetingen144,5 x 72,0 x 9,3 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen2.800 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.1
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 425
Kloksnelheid4 core (max 1,4 GHz)
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag16 GB + microSD
Scherm
Scherm5,0" (294 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord