menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Motorola Moto E4 Plus review

Beschikbaar
OSAndroid 7.1
Opslag16 GB
Scherm5,5" (267 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Motorola Moto E4 Plus (1)Foto Motorola Moto E4 Plus (2)Foto Motorola Moto E4 Plus (3)Foto Motorola Moto E4 Plus (4)Foto Motorola Moto E4 Plus (5)Foto Motorola Moto E4 Plus (6)Foto Motorola Moto E4 Plus (7)Foto Motorola Moto E4 Plus (8)

Inleiding

De Motorola E4 Plus is, zoals de naam al doet vermoeden, de grotere broer van de Moto E4. De Moto E4 en de E4 Plus zijn beide in juni 2017 geintroduceerd. De reguliere Motorola E4 volgt de E3 uit 2016 op en is al weer de vierde Motorola E-telefoon. De E-serie kenmerkt zich door een aantrekkelijke prijs met redelijke features. De E4 Plus heeft een 5,5-inch display en een indrukwekkende 5.000 mAh accu. Dankzij een 10W snellader, krijg je uren gebruiksduur in slechts enkele minuten laadtijd. De E4 Plus heeft ook een vingerafdrukscanner voor snelle en veilige toegang. Ten slotte biedt de E4 Plus een 13-megapixel hoofdcamera en een 5-megapixel selfiecamera met flits.

Besturingssysteem

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Motorola Moto E4 Plus

De goedkoopste Motorola Moto E4 Plus kost op dit moment (los) € 131,00. Kijk in het Motorola Moto E4 Plus prijzenoverzicht voor actuele Motorola Moto E4 Plus aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Motorola Moto E4 Plus voorhanden.

Specificaties Motorola Moto E4 Plus

Motorola Moto E4 Plus
Aankondiging2017
Verkoopstart0000
Design
Kleuren

Gewicht181 gram
Afmetingen155,0 x 77,5 x 9,6 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen5.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.1
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 425
Kloksnelheid4 core (max 1,4 GHz)
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag16 GB + microSD
Scherm
Scherm5,5" (267 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord