Interessant:

KPN Personal Sim geintroduceerd

nieuws 12 augustus 2009 om 14:58

KPN introduceert op 17 augustus Personal Sim, een nieuw mobiel abonnement waarmee het binnen het abonnement mogelijk is om kosteloos de bel- en sms-bundel omhoog of naar beneden bij te stellen.

Ook is het mogelijk om binnen het abonnement extra diensten te activeren of juist uit te zetten. Herdoor heb je meer vrijheid om te doen met je mobiel wat je wil, terwijl je ook direct inzicht in en grip hebt op je telefoonkosten.

Als abonnee heb je een persoonlijke webpagina waarop je eenvoudig je abonnement kan beheren. De pagina geeft in één oogopslag weer welke diensten verkrijgbaar zijn en welke kosten gemaakt worden bij afname van een dienst.

De basis van het abonnement bestaat uit een Flexibel bel- en sms-bundel. Als Personal Sim-abonnee kan je je bundel aanpassen van Flexibel 100 à 20 euro tot Flexibel 1975 à 197,75 euro per maand. Onder de naam 'Slimmer' kan je kiezen voor geldbesparende opties waarmee je bijvoorbeeld met je mobiel voordeliger thuis, in de avonduren of in het weekend kan bellen.

Ook lagere tarieven in het buitenland en verschillende SMS-opties worden hier aangeboden. De 'Doe Meer'-opties bieden abonnees de mogelijkheid om aanvullende mobiele diensten af te nemen zoals internet, navigatie of televisie.

Voor meer informatie kijk je op www.kpn.com/personalsim.

abo-vergelijk.nl