Interessant:

Mio introduceert Moov Spirit V505 TV en V735 TV

nieuws 9 juli 2009 om 14:33

Navigatiefabrikant Mio heeft twee nieuwe navigatieproducten aangekondigd die navigatie combineren met digitale TV: de Moov Spirit V505 TV en Moov Spirit V735 TV.

Beide modellen behoren tot de nieuwe Moov Spirit TV-lijn. Ondanks de dubbele functionaliteiten zijn beide navigatie/multimedia-modellen zeer dun en draagbaar. De Mio Moov Spirit V505 TV heeft een 4,7 breeldbeeldscherm en de Mio Moov Spirit V735 TV heeft een nog groter 7-inch breedbeelddisplay.

Zowel de V505 als de V735 beschikken over een auto-tune functie waarmee je de digitale televisie makkelijk kan instellen. Ook zijn ze beide voorzien van een 7-daagse Elektronische Programma Gids (EGP) die voor elk beschikbaar kanaal laat zien welke programma's er de komende week verschijnen. Met twee antennes wordt het optimale signaal gezocht en dankzij het simpele touchscreen menu en de afstandsbediening is het zoeken naar programma's eenvoudig.

Mio Moov Spirit V505 TV en V735 TV

Beide modellen zijn voorzien van Mio's nieuwe Spirit software. De navigatie wordt versoepeld dankzij maximumsnelheid waarschuwingen, vooraf geïnstalleerde snelheidscamera's, 3D rijstrookbegeleiding en kruispuntoverzicht. Beide modellen hebben ingebouwde verkeersinformatie (TMC) zodat je gemakkelijk een weg om de file en drukke routes heen kan vinden. Ook zijn ze voorzien van Explore Mode, een database met veel interessante POI's. Op de V505 TV is ook Mio's voetgangersmodus inbegrepen. Fotonavigatie met NavPix behoort eveneens tot de mogelijkheden, evenals Local Search (via PC of laptop) middels MioMore Desktop-software. Op de V735 TV kan je ook video's bekijken en mp3's beluisteren.

Voor de zekerheid meldt Mio nog even als afsluiter: U mag de tv en videospeler niet in de auto gebruiken terwijl u rijdt, of op enige andere manier waardoor de bestuurder kan worden afgeleid. Dit kan ongelukken veroorzaken.

De Moov Spirit TV lijn ligt vanaf ongeveer 20 juli in de winkel en beide modellen worden geleverd met kaarten van West-Europa. De prijzen zijn nog niet bekend.

portablegear.nl