Interessant:

Headset met touchscreen

nieuws 30 juni 2009 om 08:30

GN Netcom heeft twee nieuwe headsets aangekondigd, de Jabra GO 6400- en de Jabra PRO 9400-serie; bijzonder aan beide series is dat de headets beschikken over een 2,4 inch touchscreen voor de bediening.

De Jabra GO en PRO serie combineren meerdere telefoontechnieken met één headset waardoor drie gelijktijdige verbindingen mogelijk zijn en waarbij er zonder problemen tussen de verbonden apparaten kan worden gewisseld.

De Jabra GO en Jabra PRO zijn voor verschillende arbeidsomstandigheden geoptimaliseerd: de Jabra PRO serie functioneert op basis van DECT (CAT-iq) en is speciaal ontworpen voor gebruik binnen de kantooromgeving. De GO serie integreert Bluetooth en richt zich met name op gebruikers die niet kantoorgebonden zijn. De Bluetooth modellen van de Jabra GO 6400 serie hebben een verbeterde reikwijdte tot maximaal 100 meter.

GN Netcom noemt het nieuwe concept achter de nieuwe headsets "Hear me, see me, touch me". De Jabra GO en de Jabra PRO serie zijn vanaf september dit jaar leverbaar. De adviesprijs voor de Jabra GO 6400 serie begint bij € 189. De Jabra PRO 9400 serie is beschikbaar vanaf € 451.

portablegear.nl