Interessant:

HP roept 70.000 laptops terug

nieuws 15 mei 2009 om 14:39

Computerfabrikant HP roept wereldwijd 70.000 laptops terug; de batterijen in de laptops die worden teruggeroepen zouden te snel oververhit kunnen raken.

Het gaat om bepaalde modellen laptops die zijn verkocht tussen augustus 2007 en januari 2008. Van deze laptops zouden de batterijen kunnen overhitten en een brand- en verbrandingsgevaar opleveren. Om welke modellen het precies gaat kun je lezen op de site van HP. Hier vind je eveneens hoe je de batterij kan omruilen.

HP heeft een wereldwijde vrijwillige terugroeping en vervangingsprogramma aangekondigd van de modellen. HP-klanten met een batterij die onder dit programma valt, komen gratis in aanmerking voor een vervangende batterij voor elke geverifieerde, teruggeroepen batterij.

Niet alle vermelde laptops op de site bevatten een defecte batterij. HP verzoekt om alle batterijen die met je laptop zijn verstuurd of als opties of reserveonderdelen zijn aangeschaft, te controleren. Het productnummer staat op het servicelabel onderop je laptop.

HP