Interessant:

LG KC780 aangekondigd

nieuws 9 oktober 2008 om 11:49

LG heeft vandaag officieel de LG KC780 aangekondigd; de KC780 is een slanke 8 megapixel cameratelefoon met speciale features voor goede portretfoto's.

De LG KC780 is een stijlvolle zilveren slidertelefoon met 2.4" inch display. De LG KC780 is met een dikte van 13.9 mm ongeveer dik als de Samsung Pixon (die eveneens over 8 megapixel camera beschikt). De camera wordt ondersteunt door een Schneider-Kreuznach lens en heeft ISO-waarden tot 1600 voor fotograferen bij weinig licht.

LG KC780

Met de LG KC780 kan je goede portetfoto's maken dankzij de ondersteuning van gezichtsherkenning, Smile Detection en Smile Shot. Daarnaast is er een speciale Beauty Mode waarmee je oneffenheden van gezichten af kan halen. Verder beschikt het toestel over ingebouwde beeldstabilisator om bewogen foto's te helpen voorkomen.

De LG KC780 maakt gebruik van zogenaamde 'Smart Bluetooth'. Daarmee kan je de camera van de telefoon als webcam gebruiken in online gesprekken. Je hoeft je telefoon dan niet met USB met je computer te verbinden, maar dat gaat via de Smart Bluetooth. De LG KC780 zit in een lagere prijsklasse dan veel andere 8 megapixel cameratelefoons, omdat hij minder (draadloze) features heeft. Zo ontbreekt 3G-ondersteuning, WiFi en GPS.

LG KC780

De LG KC780 is vanaf november in Europa te koop. Met de KC780 en de onlangs geintroduceerde LG Renoir (duurdere 8 megapixel cameratelefoon met touchscreen en veel features) wil LG een prominente positie verwerven op de markt van cameratelefoons.

SlashPhone