Interessant:

Sony Ericsson W910i bekroond als beste mobiel

nieuws 23 februari 2008 om 08:30

De Sony Ericson W910i Walkman-telefoon is bekroond met de Beste Mobiele Telefoon award. Dit gebeurde tijdens de GSM Association's 13de Global Mobile Awards 2008 in Barcelona.

De vorig jaar geïntroduceerde W910i Walkman-telefoon is speciaal ontworpen voor entertainment in de breedste zin van het woord: muziek, 3D games, video of supersnelle toegang tot het Web. Met dit toestel kan je je muziek kiezen precies zoals jij dat wil. Met toepassingen zoals Shake control kan je de telefoon gebruiken om games te spelen of om te skippen en te shuffelen tussen muziektracks. Met SenseMeTM kan de muziek aangepast worden aan je stemming op elk willekeurig moment. Dankzij de meegeleverde 1GB Memory Stick Micro kun je meer dan 900 songs opslaan in de W910i Walkman-telefoon, met ruimte voor nog meer als je gebruik maakt van het uitbreidbare geheugen.

"We zijn erg trots op het feit dat we zo'n prestigieuze award mochten ontvangen voor dit, naar inmiddels is gebleken, zo populaire product," aldus Eric Rikken, head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. "Met de W910i Walkman kun je sneller en gemakkelijker muziek overzetten en downloaden. Bij de ontwikkeling van dit toestel hebben we verder gedacht dan alleen de muziek, ook games, video's en het Web staan centraal."

Sony Ericsson W910i

Ook in Nederland zijn de kwaliteiten van de W910i niet onopgemerkt gebleven. Het toestel is door de Consumentenbond in de februari editie uitgeroepen tot het beste product overall en op gebied van prestatie, gebruiksgemak, kwaliteit van de accu en duurzaamheid.

portablegear.nl


Gerelateerde producten