Interessant:

Samsung i85 mulitmedia camera

nieuws 5 oktober 2007 om 10:02

Laat je met de World Tour Guide langs de mooiste toeristische hotspots van de wereld voeren. En film in hoge resoluties met i-Movie unieke vakantiemomenten. De Samsung i85 combineert een camera, mediaspeler en reisgids in één.

Samsung i85 (rood)

Deze 8,2 megapixel camera met 5x optische zoom en opvallend 3 inch display maakt van jouw foto’s de mooiste composities. De Samsung i85 levert gedegen portretfotografie met Face Recognition en Red Eye Fix. Met ISO 1600 en Advanced Shake Reduction is de camera ingesteld op een hoge lichtgevoeligheid, waardoor zelfs in matig licht de beste foto’s in de meest natuurlijke kleuren zijn te fotograferen of te filmen.

Laat de Flash Animation GUI (Graphic User Interface) met een enkele handeling de mooiste momenten regelen. Speciale effecten zoals Color Filter en Cartoon geven alle foto’s jouw ‘personal touch’ mee. En om foto’s en filmpjes van een passende soundtrack te voorzien, is deze Samsung i85 uitgerust met een mp3-speler die DRM ondersteunt.

Maar de i85 biedt meer dan fotograferen alleen. Een ingebouwde reisgids wijst je op de mooiste toeristische locaties. De geïntegreerde mediaspeler biedt afspeelmogelijkheden voor video en geluid. Tot slot kan je ook nog teksten afbeelden op de camera. Met de i85 heb je dus alles bij de hand.

De Samsung i85 is per direct beschikbaar in de kleuren goud, rood, zilver en zwart voor een verkoopadviesprijs van € 319,- inclusief B.T.W.