Interessant:

Samsung L760 optimaal voor YouTube en blogging

nieuws 11 juli 2007 om 17:19

Samsung introduceert binnen enkele maanden een YouTube- c.q. blog-telefoon in Nederland, de Samsung L760. Met de dunne telefoon is het mobiel uploaden naar YouTube, en een aantal blogsites een fluitje van een cent.

De Samsung L760 is een 15 millimeter dikke 3G telefoon, waarmee je video's, foto's en teksten direct kan uploaden naar het welbekende YouTube, en naar blogsites als uBlog en Buzznet. De 'YouTube-Samsung' is met een 2 megapixel camera, een FM-tuner, MP3-playback, een RSS-lezer, uitbreidbaar geheugen en bluetooth aardig multimediaal onderlegd.

Samsung L760

De nieuwe L760 zal in augustus of september in Europa verschijnen. Samsung Benelux zegt desgevraagd dat de komst van de L760 naar Nederland zeer waarschijnlijk is.

YouTube is de laatste tijd een bijzonder gewilde bruid. Gisteren nog kondigde Casio twee speciale YouTube-camera's aan, de EX-S880 en de EX-Z77. Eerder gaf LG al aan te willen komen met telefoons met speciale YouTube-functionaliteit. Andere mobiele partners van YouTube zijn (onder andere) Nokia en Vodafone.

I4U