Interessant:

Britse futuroloog wil muziek horen uit vrouwenborsten

nieuws 19 oktober 2005 om 19:56

Hoewel MP3 spelers steeds kleiner en compacter worden, is het voor sommigen niet klein en draagbaar genoeg. Een Britse wetenschapper beweert dat MP3 spelers in de toekomst in borstimplantaten verwerkt kunnen worden.

De Britse wetenschapper Ian Pearson heeft een manier gevonden om Mp3 spelers in siliconen borstimplantaten te verwerken. Pearson meent dat in een borst de MP3 speler geplaatst kan worden en in de andere borst kan het flashgeheugen worden geplaatst.

Via een speciale beha met USB poort en andere draden wordt de MP3 speler in het borstimplantaat aangesloten op een koptelefoon. Het overdragen van het geluidssignaal gaat via de huid van de vrouw. Pearson heeft ook een draadloze afstandsbediening ontworpen voor de borstimplantaat-MP3- speler, deze werkt via Bluetooth en kan bijvoorbeeld op de pols bevestigd worden.

Pearson is bloedserieus met zijn uitvinding, volgens hem kunnen ook andere gadgets in borstimplantaten verwerkt worden. Hierbij denkt Pearson vooral aan gezondheidsapparaten. Volgens de Brit kan zijn uitvinding binnen vijftien jaar toegepast worden.

PCM Web