Interessant:

Sony Ericsson brengt de populairste toestellen uit

nieuws 3 augustus 2005 om 17:45

De afgelopen maanden merkten consumenten dat de economie enigszins aantrok, dat vertaalde zich direct in de verkopen van dure mobiele telefoons. In juli bleek de Sony Ericsson K750i het populairste toestel te zijn, net als in juni verkoopt de K750i het best.

De top tien van bestverkopende mobiele telefoons is afkomstig van het Zweedse onderzoeksbureau Krusell. In Krusell's lijst zijn verkoopcijfers van over de hele wereld opgenomen.

Sony Ericsson bezet de eerste en achtste plaats in de lijst. Het tweede populairste toestel is de Motorola RAZR V3, het eerste toestel van marktleider Nokia vinden wij op de derde plaats. De Nokia 6230/6230i moet de K750i en de RAZR voor laten gaan.

Nokia is wel de best vertegenwoordigde fabrikant in de top tien, met vier toestellen.

Opvallend is de vierde plaats voor de langverwachte PalmOne Treo 600. Consumenten keken al maanden reikhalzend uit naar deze Pocket PC Phone en blijkbaar verkoopt de Treo 600 erg goed.

Krusell verwacht dat de lanceringen van de W800 Walkman Phone en de K600 de positie van Sony Ericsson in de top tien zal verstevigen.

Cellular News