Interessant:

Motorola Apple iTunes GSM ziet eindelijk het daglicht

nieuws 5 juli 2005 om 22:27

Reeds in april kondigden Apple en Motorola een samenwerkingsverband aan, uiteindelijk zou er een iTunes phone gelanceerd worden. Na maanden wachten is het eindelijk zover en duiken de eerste foto's van de Motorola Apple iTunes phone op.

Noch Apple, noch Motorola bevestigen de echtheid van de foto's, maar kenners twijfelen er niet aan de Motorola E790 is de enige echte iTunes phone.

Eerlijk gezegd valt de E790 een beetje tegen na al dat wachten. De E790 heeft veel weg van het bestaande Motorola E398 model. De E790 is uitgevoerd als candy bar en is geheel zilver metallic gekleurd.

Tevens is het bevestigd dat de E790 herkend wordt door de nieuwste iTunes 4.9 software, via deze software worden MP3's op alle iPod's gezet.

De eerste iTunes phone lijkt geen ondersteuning te hebben voor UMTS, waardoor downloaden via de mobiele telefoon nagenoeg uitgesloten is, GSM/GPRS is daar te langzaam voor. Het mobieltje wordt geleverd met een losse geheugenkaart van 128 megabyte. Tevens zijn er knoppen zichtbaar, die alleen te vinden zijn op muziekspelers.

engadget