Interessant:

Sony Ericsson presenteert vijf telefoons in een keer

nieuws 14 juni 2005 om 23:08

Verbaasde Nokia ons gisteren met een gelijktijdige lancering van tien nieuwe modellen, vandaag krijgen consumenten vijf nieuwe modellen van Sony Ericsson voorgeschoteld. Sony komt onder andere met een nieuwe Walkam phone en een UMTS toestel.

De W600 is alweer de tweede Walkman phone. Dit mobieltje is vooral bedoeld voor het afspelen van muziek, maar kan ook gebruikt worden voor games en het schieten van foto's met de 1,3 megapixel digicam. Sony Ericsson brengt de W600 alleen in de Verenigde Staten uit.

Voor Europa heeft Sony Ericsson onder andere de S600 op het menu staan. De S600 is een alleskunner die niet alleen geschikt is voor communicatie, maar ook voor het spelen van games. Hiervoor heeft de S600 een extra breed kleurenscherm. Uiteraard heeft ook de S600 een digicam aan boord.

Ook Sony Ericsson brengt verschillende schelpmodellen op de markt. Hier is de Z520 er een van. Een dubbel kleurenscherm, VGA digicam en speciale lichtjes op het toestel geven de Z520 een speels karakter. Men heeft de mogelijkheid om de contacten in het telefoonboek te koppelen aan foto's, speciale ringtones en unieke lichtshows.

Geen enkele fabrikant telt nog mee, als het geen UMTS toestel in zijn assortiment heeft. De K608 is 's werelds eerste slanke en lichte UMTS telefoon. Door de K608 uit te rusten met twee digicam's, is videobellen een eitje geworden.

Tot slot, een mobieltje voor de gewone man. De J210 is een mobieltje zonder poespas, vooral bedoeld om mee te bellen en SMS'en.

Alle genoemde telefoons zijn tegen het einde van het jaar verkrijgbaar in Europa, behalve de W600 die alleen in Amerika verkocht zal worden.

Cellular News