Interessant:

PalmOne kondigt nieuwe productlijn aan

nieuws 11 mei 2005 om 12:04

PalmOne kwam vandaag met een cryptisch persbericht waarin de PDA fabrikant een nieuwe productgroep aankondigt. Vermoedelijk gaat het om een categorie PDA's met veel geheugen. Mogelijke toepassing is dan een jukebox PDA, of een foto-archief PDA.

Een groeiend aantal mensen heeft vandaag de dag behoefte aan toegang tot grotere hoeveelheden mobiele, digitale zakelijke- en persoonlijke informatie, entertainment en online content; in al zijn verscheidenheid. Thuis, maar ook meer en meer onderweg zoals in de auto, trein op reis, of op vakantie.

Om aan deze wens tegemoet te komen kondigt palmOne vandaag een nieuwe categorie aan die mobiele gegevensverwerking mogelijk maakt: Mobile Manager. Het eerste product in deze categorie wordt naar verwachting later deze maand aangekondigd.

"Na klantonderzoek dat gericht was op het signaleren van trends, kwamen we erachter dat veel mensen met archiefkasten vol documenten en honderden liedjes willen rondlopen terwijl anderen juist weer duizenden foto's en video's verkiezen", zegt Page Murray, palmOne vice president marketing. "De organizer-functie werd zeer gewaardeerd en belangrijk geacht door bijna al onze klanten, maar sommigen wilden veel meer zakelijke- en persoonlijke 'file management' toepassingsmogelijkheden. We hebben hier naar geluisterd en zullen een volledig nieuwe categorie mobiele gegevensverwerkende producten op de markt brengen die de klant zelf in staat stelt om een eigen mix van persoonlijke- en zakelijke content te creëren op een nog niet vertoonde manier op zowel handheld computers of smartphones."

portablegear.nl