Interessant:

Telfort van de zomer met mobiele muziekdienst

nieuws 14 april 2005 om 23:41

Telfort komt nog deze zomer met een mobiele muziekdienst. Songs van vijf muzieklabels zijn dan te downloaden en af te spelen op de mobiele telefoon. Tevens wordt EDGE, snel data downloaden via de telefoon, geintroduceerd.

Steeds meer Nederlanders willen uiteenlopende content op hun mobiele telefoon. Daarom biedt Telfort naast muziekdownloads ook een breed assortiment aan andere diensten. Denk aan het ANP-nieuws, het weer, horoscopen, chat, maar ook mobile games, MMS-diensten, goal-alerts (videobeelden van alle Eredivisie-goals) en nog veel meer. Via de portal Telfort Spot kan iedereen naar elke gewenste site en content provider surfen. Met haar open strategie is Telfort de enige operator in Nederland die de gebruiker deze vrijheid biedt.

Telfort Spot biedt het grootste muziekaanbod voor de mobiele telefoon in Nederland. Telfort is hiervoor een samenwerking aangegaan met Ericsson. Ericsson heeft een platform voor muziekdownloads ontwikkeld waarop alle muzieklabels bij elkaar gebracht worden.

Telfort Spot biedt straks muziekdownloaddiensten van de vijf grote muzieklabels - Sony /BMG, Warner Music, EMI en Universal Music – maar ook van kleinere onafhankelijke en lokale muziekaanbieders. Te downloaden zijn realtones, polyfone ringtones, wallpapers en later ook videoclips, mms-diensten en full lenght downloads.

Bijzonder is dat Telfort Spot inspeelt op de persoonlijke muziekvoorkeur van de gebruiker, en zo downloadsuggesties doet à la Bol.com en Amazon.com.

Telfort introduceert dit voorjaar nog ‘mobiel breedband van Telfort’ via de EDGE-technologie. Hiermee wordt de snelheid van het downloaden van de nieuwe content nog vele malen sneller en zijn diverse interessante diensten mogelijk zoals streaming en multiplayer games.

portablegear.nl