Interessant:

Grens tussen sieraden en MP3 spelers vervagen

nieuws 1 april 2005 om 23:09

Consumenten hebben de keuze uit een stortvloed aan MP3-spelers. Vooral op de markt van flashgeheugen MP3-spelers ziet men door de bomen het bos niet meer. Samsung en iRiver kiezen voor een andere aanpak, hun MP3 spelers kunnen zo de catwalk op.

Samsung lanceerde onlangs een nieuwe reeks van flashgeheugen MP3-spelers, de YP-modellen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en opslagcapaciteiten. De Samsung YP-F1 is eigenlijk meer een sierraad dan een MP3-speler. De ovale YP-F1 is erg klein en kan zelfs gedragen worden als ketting. Zijn glanzende buitenkant en heldere display geven de YP-F1 een chique en stijlvol design.

De YP-F1 speelt alle mogelijke formaten muziek af en biedt zelfs ruimte voor een FM radio. Samsung maakt helaas nog niet bekend wanneer de YP-F1 naar Europa komt.

Ook iRiver kiest ervoor om een van zijn MP3-spelers als mode-accessoire te presenteren. De gitzwarte iRiver N10 is zo klein en vederlicht dat men bijna zou vergeten dat het een MP3-speler is. Door gebruik te maken van een OLED-scherm is het verschil tussen behuizing en display niet te zien. De N10 is al langer verkrijgbaar in Nederland.

infoSync World