Interessant:

Apple toont nieuwe iPod telgen aan de wereld

nieuws 25 februari 2005 om 10:15

De afgelopen weken stond het internet bol van de geruchten over de nieuwe Apple iPod's. Apple houdt de wereld niet langer in spanning en presenteert nieuwe modellen van de iPod mini en de iPod Photo. Tevens lanceert Apple nieuwe iPod accessoires.

Enkele maanden geleden maakten we kennis met de iPod Photo. Deze iPod beschikt over een kleurenscherm en kan foto's weergeven. Apple voegt een model van dertig gigabyte toe aan zijn assortiment. Het bestaande model met zestig gigabyte opslagcapaciteit daalt in prijs.

In maart dit jaar brengt Apple de iPod Camera Connector op de markt, deze connector maakt het mogelijk om foto's direct van een digitale camera op de iPod Photo te laden. Tevens komt in maart de nieuwste iPod Photo software uit, waardoor de iPod Photo diashows kan afspelen en foto's direct bekeken kunnen worden.

Inmiddels zijn we ook toe aan de tweede generatie iPod mini. Apple heeft twee nieuw modellen van vier en zes gigabyte aan zijn productlijn toegevoegd. Verder is de batterijduur van de iPod mini tot achttien uur vergroot.

ÜberGizmo