Interessant:

Update voor Siemens telefoons beschikbaar

nieuws 1 september 2004 om 07:44

Aan het einde van vorige week werd bekend dat de Siemens telefoons uit de 65 serie het gehoor konden beschadigen. Siemens verhelpt het euvel door nieuwe software voor de 65 serie uit te brengen

Als de batterij van een Siemens uit de 65 serie bijna leeg is, klinkt er een waarschuwingstoon. Dit gebeurt ook tijdens het bellen, als men de telefoon dicht bij het oor heeft. Deze waarschuwingstoon klinkt soms zo hard, dat het gehoor beschadigd kan worden.

Siemens heeft het probleem nu verholpen door nieuwe software uit te brengen. Het probleem verdwijnt als deze software geinstalleerd wordt. Klik onderstaande link om naar de speciale software pagina te gaan. Het is ook mogelijk om de telefoon op te sturen voor aanpassing van de software.

ZDNet berichte van de week dat sommige telecomwinkels weigeren Siemens telefoons uit de 65 serie te verkopen. Pas wanneer Siemens de problemen oplost wil men de Siemens 65 serie weer gaan verkopen. Het is niet bekend of deze winkeliers nu hun houding hebben aangepast.

ZDNet