Interessant:

Nieuwe HP iPAQs combineren spraak en data

nieuws 28 juli 2004 om 21:43

Hewlett Packard wil alle lagen van het publiek bedienen met zijn nieuwe handhelds. De HP iPAQ h6340 en hx4700 richten zich tot de mobiele professional, terwijl de iPAQ rx3715 voor de consument is ontwikkeld. De rz1710 is het instapmodel.

Met de nieuwe HP iPAQ h6340 richt HP zich meer dan ooit op de specifieke behoeften van de mobiele professional. Deze Pocket PC zorgt voor de convergentie van spraak en data met geïntegreerde quad-band GSM/GPRS, WLAN en Bluetooth draadloze technologie. De zakelijke iPAQ-platforms van HP stellen de gebruiker in staat draadloos bedrijfsgegevens op te vragen en e-mails te synchroniseren, sneller, veiliger en met meer grafische mogelijkheden. Deze iPAQ kan automatisch verbinding maken met het snelste beschikbare netwerk. Indien de e-mailfunctie is gekoppeld met Microsoft Exchange 2003, kunnen e-mails, bijlagen en agenda-updates automatisch naar de h6340 worden gestuurd en gesynchroniseerd via een Wi-Fi of GPRS netwerk. De h6340 is vanaf medio september verkrijgbaar en gaat voor 699 euro over de toonbank.



De nieuwe HP iPAQ hx4700 is de eerste Pocket PC met een touchpad en een muisachtige cursor, waardoor navigeren zeer eenvoudig is. Het 4” VGA scherm maakt het mogelijk om presentaties – bijvoorbeeld gemaakt met PowerPoint – te bekijken, zonder dat deze moeten worden aangepast aan de grootte van het scherm. Daarbij is de hx4700 de eerste Pocket PC met HP ProtectTools. Deze tools beveiligen de gegevens met behulp van versleuteling en waarmerking. Voor 749 euro mag je de HP iPAQ hx4700 de jouwe noemen.



De iPAQ rx3715 Mobile Media Companion is de eerste Pocket PC van HP die zich speciaal richt op multimediamogelijkheden, en daarmee op de privégebruiker. De rx3715 biedt de gebruiker de mogelijkheid om muziek en video te downloaden van de eigen pc, online te beluisteren of door te sturen naar andere audio/videocomponenten. Ook kunnen foto’s worden gemaakt, gedownload, bekeken, gedeeld met andere gebruikers en draadloos geprint. HP De iPAQ rx3715 is vanaf eind augustus verkrijgbaar voor 599 euro.



De HP iPAQ rz1710 is een kleine, gestroomlijnde en vooral goedkope Pocket PC die de gebruiker alle essentiële mobiele computerfuncties biedt. De rz1710 is te koop voor 299 euro.

Hewlett Packard