Interessant:

Camcorder klein genoeg om om je nek te dragen

nieuws 20 juli 2004 om 23:01

Philips heeft een nieuw gadget op de markt gebracht, het is de kleinste camcorder ooit. De draagbare key019 camcorder heeft ruwweg de grootte van een gemiddelde sleutelbos, weegt slechts 60 gram en kan 25 minuten ononderbroken video opslaan.

Philips heeft de camcorder in een lichte, maar toch robuuste magnesiumbehuizing verpakt, klein genoeg om om je nek te hangen, maar krachtig genoeg om tot 25 minuten MPEG4-video vast te leggen. Maar daar heeft Philips het niet bij gelaten. In de superkleine key019 is ook ruimte gecreëerd om je favoriete MP3-muziek (twee uur lang) of 200 foto’s op te slaan. Je kunt zelfs je persoonlijke digitale bestanden, bijv. video-opnamen en foto’s, opslaan en die rechtstreeks via de USB-poort van iedere computer uitwisselen.

De bediening kan niet eenvoudiger. Richt-en-klik, perfect om snel, altijd en overal spontane momenten op te nemen. Het microdisplay toont wat je opneemt, speelt het resultaat af en als je je meesterwerk eenmaal op video hebt, dan is het heel gemakkelijk het resultaat met je vrienden te delen – je hoeft slechts de key019 in de USB-poort van de PC te pluggen om deze bestanden onmiddellijk op je PC over te zetten. Snel en simpel dus.



Met de key019 staat niets je creativiteit (onderweg) in de weg om alle spontane momenten vast te leggen. De Philips key019 is op dit moment verkrijgbaar en kost € 249,-.

Philips