Interessant:

HP brengt zeven nieuwe iPAQs en smartphone

nieuws 22 mei 2004 om 19:06

Het is al langer bekend dat Hewlett Packard de opvolgers voor de handhelds uit de iPAQ serie klaar heeft staan. Internetsite MObileGadgetNews heeft zelfs al details omtrent technische specificaties en prijzen weten te bemachtigen.

Hewlett Packard heeft veel aandacht besteed aan de nieuwe iPAQ modellen. Er komen maar liefst zeven nieuwe modellen in de winkelschappen, alle nieuwe iPAQ's beschikken over de modernste hardware en software.

De modellen worden stapsgewijs gelanceerd vanaf juli 2004. Onlangs beweerde Dell de snelste handheld te hebben met zijn X30, HP lanceert echter ook een handheld met een processor van 624 MHz aan boord.

De nieuwe iPAQ topmodellen beschikken over een processor van 624 MHz, minstens 128 MB geheugen, WiFi ondersteuning en een ingebouwde camera. Dit alles en meer wordt aangedreven door het Windows Mobile 2003 besturingssysteem.

Hewlett Packard lanceert naast de zeven nieuwe iPAQ handhelds, ook nog eens een smartphone. De HP h6310 is een quad-band GSM smartphone, met WiFi ondersteuning en 128 MB geheugen, dat uitgebreid kan worden met losse geheugenkaarten. De h6310 heeft een videocamera aan boord, de geschoten plaatjes kunnen bewonderd worden op het 3,5 inch TFT kleurenscherm.

SlashPhone