menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Moto G5S en G5S Plus nu ook in Benelux

Moto G5S en G5S Plus nu ook in Beneluxsep 17Lenovo heeft vandaag officieel de Moto G5S en Moto G5S Plus in de Benelux aangekondigd. Beide toestellen zijn speciale edities van het populaire Moto G5 toestel.

De Moto G5S heeft een volledig metalen unibody-design dat bestaat uit ιιn stuk hoogwaardig aluminium. Dankzij de 3.000 mAh batterij kun je de hele dag zonder oplader. Snel opladen gaat dankzij de TurboPower lader lekker snel. Met de TurboPower-lader heb je in slechts 15 minuten weer 5 uur batterij.

Motorola Moto G5S
Motorola Moto G5S

De Moto G5S beschikt verder over een 16MP-camera met hoge resolutie en fase-detectie autofocus (PDAF). Met de 5-megapixel groothoekcamera met LED-flits kun je eenvoudig selfies maken en maakt het niet uit of het dag of nacht is. De Moto G5S heeft een 5,2-inch Full-HD display, een 1,4 Ghz octa-core processor en 4G snelheid.

De Moto G5S Plus ontworpen is een uitgebreide uitvoering van de Moto G5S. Dit toestel bezit meer features, zoals een 13-megapixel dual-camera aan de achterkant van het toestel, gecombineerd met speciale fotoverbeteringssoftware en een selectieve focus modus voor het schieten van professionele foto’s.

De 8-megapixel groothoekcamera van de Moto G5S Plus heeft een LED-flits en een nieuwe panoramische modus, zodat je nog meer kunt vastleggen. De Moto G5S Plus beschikt ook over een volledig metalen unibody-design en een 5,5-inch Full-HD display. Het toestel is verder voorzien van een Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz octa-core processor, krachtige grafische mogelijkheden en ondersteuning voor 4G LTE, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken zonder vertraging.

Motorola Moto G5S Plus
Motorola Moto G5S Plus

De Moto G5S en Moto G5S Plus zijn vanaf nu beschikbaar voor een prijs van 229 euro voor de Moto G5S en 329 euro voor de Moto G5S Plus. Beide toestellen zijn in de Benelux verkrijgbaar in de kleur ‘grijs’. Beide toestellen volgen de Moto G5 en G5 Plus op.

12 september 2017 - 15:05
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord