menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

LG Q6 komt in augustus

LG Q6 komt in augustusjul 17LG introduceert in augustus de LG Q6. De mid-range Q6 is een bijna randloos toestel, met net als de LG G6, een groot Full Vision scherm.

Met de Q6 brengt LG voor het eerst een scherm met minimale randen naar het midden-segment. De Q6 heeft een 5,5-inch FullHD+ Full Vision Display met 18:9 beeldverhouding, waardoor browsen, gamen en multitasken nog indrukwekkender is. Het bijna randloze scherm is ontworpen om de grootte van het scherm optimaal te benutten, terwijl de telefoon juist handzaam blijft.

LG Q6
LG Q6

De Q6 heeft een strak en minimalistisch uiterlijk. De camera steekt niet uit maar is verzonken in het metalen frame. Verder zijn de hoeken mooi rond afgewerkt waardoor ze overeenkomen met de ronde hoeken van het beeldscherm. De Q6 is zowel licht als robuust en is toegespitst op dagelijkse gebruik en op de behoeftes van uiteenlopende groepen gebruikers.

Mede dankzij het ergonomische onderzoek dat LG heeft gedaan voor de ontwikkeling van de G6 is ook de Q6 zeer gebruiksvriendelijk. De smartphone is tevens gemakkelijk te gebruiken met ้้n hand. Een extra handige functie is de door LG gepatenteerde Face Recognition feature, waarmee je de Q6 snel en gemakkelijk kunt ontgrendelen.

“De LG Q6 is een mix van premium features, sterke prestaties en een scherpe prijs; een combinatie die goed ligt bij de Nederlander”, zegt Bas Dekker, Commercieel Directeur LG Nederland. “Bij de ontwikkeling hebben we rekening gehouden met de diverse behoeftes van verschillende consumenten die voor een smartphone in deze prijscategorie kiezen. Dankzij het slimme ontwerp met FullVision Display stellen we gebruikers, van jong tot oud, in staat om het scherm optimaal te gebruiken.”

De LG Q6 is verkrijgbaar vanaf augustus in Nederland en Belgi๋, beginnend in Nederland met de kleuren Astro Black en Ice Platinum en in Belgi๋ met de kleuren Astro Black, Ice Platinum en Terra Gold.

13 juli 2017 - 20:58
Dossier: Smartphones
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord