menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Vaderdagtip: KeySmart compacte sleutelhouder

Vaderdagtip: compacte sleutelhouderjun 17Met de KeySmart Keyholder berg je compact en georganiseerd je sleutels op. Het lijkt op een Zwitsers zakmes en is geschikt voor twee tot acht sleutels. De scherpe tanden van de sleutels zijn naar binnen gericht zodat je de sleutels overal veilig mee naar toe kunt nemen.

De KeySmart is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in zeven opvallende kleuren. Zo heb je dus nooit meer een rammelende sleutelbos in je broekzak. Met een los verkrijgbare expension pack kun je het aantal sleutels uitbreiden tot maximaal 34. KeySmart levert ook een aantal handige compacte accessoires om aan je sleutelhanger te bevestigen. Zo kan je kiezen uit een flesopener, een pennetje, een zaklampje en een lineaal.

KeySmart - Sleutelhouder
KeySmart - Sleutelhouder

Het plaatsen van de sleutels in de KeySmart gaat erg gemakkelijk en nagenoeg alle sleutels passen erin. De KeySmart kan je met een schroevendraaier of muntje openen om de sleutels te plaatsen. De speciale schroeven zorgen ervoor dat de KeySmart dicht blijft zitten, ook bij veelvuldig gebruik van de sleutels.

De KeySmart Keyholder Aluminium is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist en via www.getkeysmart.nl. De adviesprijs is 19,99 euro. De KeySmart is ook verkrijgbaar in titanium voor 39,95 euro en kunststof voor 9,95 euro.

12 juni 2017 - 10:46
Dossier: Gadgets
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord