menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Goedkope Moto C Plus komt naar Nederland

Moto C Plus komt naar Nederland16 meiMotorola komt de eerste week van juni met de Motorola C Plus. De Moto C Plus is een ideaal toestel voor niet al te intensief telefoongebruik. Ideaal om te appen, video's kijken en internetten. En dat voor een adviesprijs van 119 euro.

Reminderservice

De Motorola Moto C Plus is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de Motorola Moto C Plus te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
Motorola Moto C Plus reminder
Alle telefoon-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!

Motorola heeft de Moto C, en de Moto C Plus aangekondigd. De Moto C Plus is een krachtigere uitvoering van de Moto C. Beide toestellen hebben een 5-inch scherm en 1 GB RAM. De processor in beide toestellen is een 64-bit MT6737 met eenmalig kloksnelheid van 1,3 GHz. NFC, waterdichtheid of een vingerafdrukscanner zal je tevergeefs zoeken op beide toestellen.

Motorola Moto C Plus
Motorola Moto C Plus

De Motorola Moto C Plus is uitgerust met een forse accu van 4.000 mAh. Met ้้n keer opladen kan je maximaal 30 uur vooruit. Dankzij dual sim wissel je gemakkelijk tussen een persoonlijk en een zakelijk telefoonnummer. Met een microSD-kaartje breid je gemakkelijk de opslag uit. De Moto C Plus beschikt ook over een krachtige camera, zelfs wanneer er sprake is van weinig licht. Met een 2-megapixel-voorcamera, ‘selfie’-licht en een 8-megapixel-achtercamera met LED-flitser, krijg je altijd mooie, scherpe foto's en selfies.

De Moto C Plus is vanaf de eerste week juni beschikbaar tegen een richtprijs van 119 euro in de kleuren zwart en wit. De reguliere Moto C zal niet in Nederland gevoerd worden.

16 mei 2017 - 12:19
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord