Interessant:

Acer Iconia Tab 10 A3-A40 aangekondigd

nieuws 12 april 2016 om 21:51

Vandaag heeft Acer de Iconia Tab 10 A3-40 aangekondigd, met vier luidsprekers aan de voorzijde met DTS-HD Premium Sound-technologie, een nauwkeurig Acer Precision Plus-touchscreen en een Full HD-scherm met IPS-technologie.

De Iconia Tab 10 A3-A40, volgt de Iconia Tab A3-A30 op, en heeft 2GB RAM, 32GB geheugen (uitbreidbaar met microSD) en een MediaTek processor: de 64-bits quad-core MT8163A. De tablet draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft een gespecificeerde batterijduur van 8 uur, zodat je zonder onderbrekingen kan genieten van films, games of internet.

Acer Iconia Tab 10
Acer Iconia Tab 10

De hoofdcamera van de Iconia Tab 10 is 5 megapixel. Een frontcamera, voor selfies of videobellen, is ook aanwezig. Acer heeft veel aandacht besteed aan de audioprestaties van de Iconia Tab 10. De tablet is namelijk uitgerust met vier array-luidsprekers aan de voorzijde (Acer Quadio). Verder sluit je de Iconia Tab 10 via Wireless Display of via de micro-HDMI-poort gemakkelijk aan op een televisie of een projector. Met de speciale MediaMaster-knop selecteer je snel de beste audio/video-instellingen in verschillende gebruiksscenario's.

Acer Iconia Tab 10 - Achtergrond
Acer Iconia Tab 10 - Achtergrond

Het 10-inch Full HD-scherm wordt aangedreven door MediaTek MiraVision, een krachtige displayprocessor die haarscherpe beelden produceert met meer kleuren en een beter contrast. Het touchscreen is extra gevoelig, waardoor je zelfs een potlood op het scherm kan gebruiken om te schetsen of te tekenen.

De Acer Iconia Tab 10 (32 GB) is in mei beschikbaar voor een adviesprijs van € 229,-.

portablegear.nl


Gerelateerde producten