Interessant:

Wiko Fever in januari 2016 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 16 december 2015 om 16:40

Smartphone-leverancier Wiko heeft bekend gemaakt dat de Wiko Fever, een Android-smartphone met glow-in-the-dark-effect, vanaf januari 2016 in Nederland in de winkel ligt. Het toestel krijgt een adviesprijs van 199,95 euro.

De Wiko Fever werd afgelopen september op de IFA 2015 in Berlijn aangekondigd. Het lichtgevende ontwerp van de Wiko Fever is niet gebaseerd op LED-verlichting, maar maakt gebruik van glow-in-the-dark-technologie. Hierdoor wordt daglicht afgegeven en weerspiegelt in het donker. Dit zorgt voor een glanzende gloed op de witte versie van de Fever en voor een subtielere halo op het zwarte toestel. Hierdoor hoef je in het donker nooit meer naar je smartphone te zoeken. 

Het ontwerp van de Fever is voorzien van subtiel vormgegeven rondingen en combineert een metalen frame en een, als leer aanvoelende, soft touch. De Fever heeft verder een Full HD 5,2-inch IPS-display, met een verbeterde leesbaarheid in zonlicht. Handig is verder de video-in-videofunctie waarmee je een selfie-video kan maken met de voorste (5-megapixel) camera terwijl je met de achterste camera aan het opnemen bent.

Wiko Fever
Wiko Fever

De 13-megapixel hoofdcamera zorgt met zijn sensor voor een verbeterde foto-ervaring: snelle 0,2 seconden autofocus, super panorama en super nachtmodus. De 1,3GHz octa-core CPU, 4G-snelheid en 3GB RAM zorgen voor een snelle en soepele ervaring. Tot slot biedt de 2.900 mAh batterij genoeg energie voor een dag gebruik.

De Wiko Fever is vanaf januari 2016 in Nederland te koop voor een adviesprijs van 199,95 euro.

portablegear.nl