Interessant:

Samsung Galaxy S6 edge+ verkrijgbaar in Nederland

nieuws 4 september 2015 om 17:13

De Samsung Galaxy S6 edge+ is vanaf vandaag in Nederland te koop voor een verkoopadviesprijs vanaf € 799,-. De smartphone combineert een helder 5,7-inch scherm met een dual-edge design en een geavanceerde camera.

Het unieke edge display heeft in de Samsung Galaxy S6 edge+ meer mogelijkheden gekregen. Met een swipe over het edge display geeft 'Apps edge' je toegang tot je favoriete apps. Via de verbeterde 'People edge' bel of bericht je iedereen in je contactenlijst, direct vanaf het edge display. Ook heeft de Samsung Galaxy S6 edge+ verbeterde beveiligingsmogelijkheden. KNOX Active Protection is vooraf geïnstalleerd en met de gemakkelijke My KNOX zijn al je gevoelige privé- en werkgegevens beter beschermd.

Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S6 edge+

De Galaxy S6 edge+ heeft een geavanceerde camera. De lichtsterke camera aan de achterkant heeft een 16-megapixel resolutie, een diafragma van 1.9 en is in staat om in 4K op te nemen. Aan de voorkant bevindt zich een 5-megapixel camera. Steady Video levert digitale beeldstabilisatie bij video-opnamen. Video Collage Mode zorgt dat je korte filmpjes makkelijk opneemt en bewerkt. Met Live Broadcast stream je live vanaf je smartphone in Full HD naar personen of hele groepen uit je contactenlijst.

De Galaxy S6 edge+ heeft verder een opslagcapaciteit van 32GB en is beschikbaar in twee verschillende kleuren: Gold Platinum en Black Sapphire. Het toestel is nu in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.

portablegear.nl