Interessant:

Jawbone UP2 verschijnt in Nederland

nieuws 3 juni 2015 om 09:36

Jawbone brengt de UP2-activiteitenmeter naar Nederland. De UP2 is de opvolger van de populaire UP24-polsband en heeft een nieuw industrieel design dat 45 procent kleiner is dan van zijn voorganger.

De Jawbone UP2-meter, ontworpen door Yves Behar en in april reeds aangekondigd in de VS, is voorzien van een onopvallend en stijlvol design met een geanodiseerd aluminium frame voor een elegante look en feel. De zacht trillende motor van deze opvolger van de Jawbone UP24 kan ingesteld worden om je op een optimaal moment in je natuurlijke slaapcyclus te wekken of om je eraan te herinneren te bewegen als je een bepaalde tijd hebt stilgezeten. De UP2-polsband is te gebruiken om herinneringen op maat in te stellen, die zachtjes zoemen op je pols als je eraan herinnerd wilt worden om te gaan slapen, trainen of een medicijnen in te nemen.

Jawbone UP2
Jawbone UP2

De UP2 is draadloos gekoppeld aan je smartphone via Bluetooth Smart om je actuele voortgangsrapporten te verschaffen om zo alles bij te houden. Het polsbandje is voorzien van een oplaadbare lithium-ion-batterij die tot zeven dagen meegaat na een laadbeurt en is douche- en spatbestendig als je het dag in dag uit draagt. Net zoals alle bij andere Jawbone-producten komen er op termijn nieuwe functies beschikbaar via gratis software en app-updates. Verder is de UP2 te koppelen aan de UP-app van Jawbone. In deze app vind je Smart Coach, een intelligent systeem dat jouw gewoontes bestudeert en je gepersonaliseerd advies en feedback geeft om je (fitness)doelen te helpen verwezenlijken. 

De Jawbone UP2 is verkrijgbaar in de kleuren Black Diamond en Light Grey Hex voor een verkoopadviesprijs van 119,99 euro.

portablegear.nl