Interessant:

Sony Xperia C4 PROselfie-smartphone geintroduceerd

nieuws 6 mei 2015 om 10:53

Sony introduceert de Sony Xperia C4, een 'PROselfie-smartphone', die is geoptimaliseerd voor het maken van zelfportretten. Het toestel is vanaf juni in Nederland te koop voor een adviesprijs van 349 euro.

De Sony Xperia C4, die de Xperia C3 opvolgt, is een phablet met een groot en helder 5,5-inch Full HD IPS-display en geavanceerde audiotechnologieen (Clear Audio+ en XLouD) van Sony. Het toestel heeft een speaker die tot wel 97 dB kan produceren. De Xperia draait op Android 5.0 Lollipop en is voorzien van een 64-bit octa-core processor voor snelle prestaties. Qua connectiviteit kan je rekenen op ondersteuning van 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 4.1, NFC, Miracast, DLNA en aGPS. 

Sony Xperia C4
Sony Xperia C4

Aan de achterzijde van de Xperia C4 vind je een 13-megapixel camera (met Full HD-videorecorder), aan de voorzijde is dit 'PROselfie-model' uitgerust met een 5-megapixel front-camera met een 25mm groothoeklens. De Sony Exmor R for mobile sensor, de soft LED-flitser en HDR-features zorgen altijd voor heldere foto's, ook in moeilijke omstandigheden met weinig licht. De flitser stelt zichzelf automatisch in op de ideale instellingen voor de lichtomstandigheden en zorgt dat de scène natuurlijk verlicht wordt. 

De Superieur Auto-functie optimaliseert automatisch de instellingen voor de beste foto en de SteadyShot-technologie voorkomt eventuele cameratrillingen. De creatieve camera-apps bieden additionele mogelijkheden. Bijvoorbeeld met Style Portrait, waarmee je unieke stijlen toevoegt aan je selfie, zoals in de thema's Vampier en Mystery. Met de app AR Mask kan je een gezicht van iemand anders over jouw eigen foto plaatsen en verander je bijvoorbeeld in Mona Lisa.

De Sony Xperia C4 vanaf medio juni in Nederland beschikbaar in de kleuren wit, zwart en mint. De verkoopadviesprijs is € 349,-.

Sony Xperia C4
Sony Xperia C4

portablegear.nl