Interessant:

Samsung Galaxy J1 ziet levenslicht

nieuws 30 januari 2015 om 09:56

Samsung heeft haar productassortiment uitgebreid met de Samsung Galaxy J1, een entry-level smartphone met een 4,3-inch display, Android 4.4 KitKat en een 5-megapixel camera.

De Samsung Galaxy J1 draait op Android 4.4 KitKat en het 4,3-inch TFT-display heeft een WVGA-schermresolutie van 480 x 800 pixels. Verder is het toestel voorzien van een 1,2GHz dual-core processor met 512MB RAM, 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en ondersteuning van WiFi, WiFi-Direct, Bluetooth 4.0, aGPS en 3G/HSPA+. In de Ultra Power Saving Mode worden alle onnodige functionaliteiten uitgeschakeld, waardoor de batterij gespaard wordt. Daardoor kan je bij een lage accuduur nog van essentiele functies, zoals bellen en sms'en, gebruik maken. 

Aan de achterzijde van deze smartphone vind je een 5-megapixel camera met LED-flitser en 720p HD-videorecorder. Aan de voorzijde is de Galaxy J1 uitgerust met een 2-megapixel camera, zodat videochatten en selfies maken tot de mogelijkheden behoort. De Palm Selfie-functie detecteert bewegingen van je hand, zodat je snel een foto kan maken met een handbeweging. Met de Tap-to-Take-Pics-functie kan je eenvoudig een foto maken zonder de sluitertoets in te drukken: je hoeft enkel ergens op het scherm tikken om een foto te maken. 

De Samsung Galaxy J1 (beschikbaar in het blauw, zwart of wit) komt in een single-sim (SM-J100F) en in een dual-sim (SM-J100H) uitvoering en verschijnt in eerste instantie alleen in Maleisië. Het is nog niet bekend of de Galaxy J1 in de Benelux op de markt komt.

Samsung Galaxy J1
Samsung Galaxy J1

Samsung Malaysia


Gerelateerde producten