Interessant:

Brits kamerlid speelt Candy Crush tijdens pensioenvergadering

nieuws 11 december 2014 om 15:29

Nigel Mills, een Brits kamerlid van de Conservatieve Partij, is betrapt toen hij - twee en half uur lang - Candy Crush Saga aan het spelen was tijdens een vergadering over de herstructurering van nationale pensioenen.

Ondanks dat Mills tijdens de vergadering intensief met de game bezig was, vertelde hij de Engelse krant The Sun "volledig betrokken te zijn bij de vergadering". "Het was een lange vergadering over pensionherstructureringen, dat een belangrijkste kwestie is, die ik erg serieus neem", aldus Mills in de krant. "Er was een stuk van de vergadering waar mijn focus niet lag en toen speelde ik waarschijnlijk een spelletje of twee".

"Ik zou het niet moeten doen, maar als je vergadering bekijkt, zou ik zeggen dat ik volledig betrokken was bij het stellen van vragen, waarvan ik dacht dat ze zeer belangrijk waren om het pensioenvraagstuk goed voor elkaar te krijgen", vervolgde Mills.

Het kamerlid was al met al verontschuldigend, maar is blijkbaar zo verslaafd aan Candy Crush Saga dat hij niet meer kon dan beloven "het in de toekomst niet meer proberen te doen".

Candy Crush Saga
Candy Crush Saga

The Register