menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Philips onthult GoGear Video en Azure

Philips onthult GoGear Video en Azuremrt 13Philips heeft geruisloos twee nieuwe MP4-spelers in de GoGear-serie geintroduceerd: de 2,2-inch GoGear Azure (met Bluetooth) en de 4,3-inch GoGear Video.

De Philips GoGear Azure komt in het zwart of wit en met 4GB of 8GB geheugen. Naast een 2,2-inch kleurendisplay is deze MP4-speler voorzien van Philips' FullSound-technologie (voor een vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten en meer detail), FM-radio, een voicerecorder en ondersteuning van Philips' Songbird-software. Philips belooft een batterijduur van maximaal 35 uur (voor muziek) of 6 uur (voor videoweergave). Bijzonder is dat de GoGear Azure Bluetooth ondersteunt, zodat je ook van een draadloze headset gebruik kan maken.

Philips GoGear Azure
Philips GoGear Azure

Naast de GoGear Azure komt Philips ook met de Philips GoGear Video. De GoGear Video heeft een 4,3-inch display en beschikt over geavanceerde audiotechnologieen (FullSound en Surround Sound) en een ingebouwde luidspreker voor een optimale multimedia-ervaring. Verder is de GoGear Video voorzien van een ingebouwde standaard, een voicerecorder, 4GB of 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD) en FM-radio.

Informatie over de prijs en beschikbaarheid van de GoGear Azure en GoGear Video volgt.

Philips GoGear Video
Philips GoGear Video

05 maart 2013 - 12:18
Dossier: MP3-spelers
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord