menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Little Masters: schaamteloze Pokemon-kloon voor iPhone

Little Masters: Pokemon voor iPhonesep 12Gamedeveloper Riida heeft Little Masters voor de iPhone uitgebracht: het spel is een schaamteloze kloon van Nintendo's Pokemon-avonturenspellen.

In Little Masters moet je een "master of monsters" worden, die monsters moet vangen, trainen en tegen andere monsters moet laten vechten. Elk monster heeft eigen vaardigheden. Als je "monsters" vervangt door "Pokemon" is het duidelijk dat het spel wel ιrg veel weg heeft van Pokemon. Ook de stijl (door Riida "retro pixel art style" genoemd) lijkt erg op Pokemon.

Little Masters is alleen te spelen met een internetverbinding en je hebt er Game Center nodig. Je account wordt opgeslagen via iCloudLittle Masters werkt vanaf iOS 5.0 en compatibel met de iPhone 3GSiPhone 4iPhone 4SiPod touch 3G/4G en iPad. Het spel is gratis te downloaden in de iTunes App Store.

Little Masters: Pokemon-kloon voor iPhone
Little Masters: Pokemon-kloon voor iPhone

06 september 2012 - 15:02
Dossier: Gaming
Bron: TouchArcade

Reacties

Lekker boeiend dat ze iets namaken!! Het echte werk is niet eens te downloaden terwijl op een Samsung mobiel dit gratis kan! Ik zeg Riida bedankt!!Wesley - 11 sep 2012 15:01

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord