Interessant:

TomTom Hands-Free Car Kit voor smartphones

nieuws 9 augustus 2012 om 11:05

TomTom heeft eind vorige maand de nieuwe TomTom Hands-Free Car Kit voor smartphones geintroduceerd; deze Car Kit komt in twee edities: voor de iPhone en voor Android-smartphones.

De TomTom Hands-Free Car Kit biedt de hoogste geluidskwaliteit voor luid en duidelijk telefoneren en een heldere navigatiestem. De nieuwe Car Kit is voorzien van een geavanceerd ruis- en echo-onderdrukkingssysteem dat het achtergrondgeluid aan beide kanten van de lijn reduceert.

De nieuwe montageopties maken het gebruik van smartphones onderweg veiliger en handiger. De Car Kit heeft een aanpasbare houder waarin elke smartphone past – met en zonder hoesje. Een uitschuifbare microfoon is vast te klikken op de zonneklep zodat telefoongesprekken helderder en duidelijker zijn.

De TomTom Hands-Free Car Kit is beschikbaar in twee versies: voor de iPhone en voor smartphones met micro-USB-aansluiting, zoals Android-toestellen. Daarbij is het mogelijk om automatisch twee toestellen tegelijkertijd aan te sluiten. Als ze aangesloten zijn via Bluetooth, is de spraakbesturing te activeren, waardoor je veilig kan navigeren met je handen aan het stuur.

TomTom Hands-Free Car Kit voor iPhone
TomTom Hands-Free Car Kit voor iPhone

"Deze nieuwe Car Kit is ontworpen met veiligheid en gemak als belangrijkste doelen", zegt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. "Met een fantastische audiokwaliteit en nieuwe bevestigingsmogelijkheden maken we het voor bestuurders makkelijker en veiliger om te bellen en hun navigatieapplicaties te gebruiken. Het is ons doel om bestuurders met geavanceerde nieuwe functies hun handen aan het stuur te laten houden en hun ogen op de weg."

De TomTom Hands-Free Car Kit voor iPhone of smartphone is beschikbaar voor een adviesprijs van 99,95 euro. De TomTom Hands-Free Car Kit voor iPhone inclusief de navigatie-app voor West-Europa kost 149,95 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten