menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Telfort BelStatus app voor Android en iPhone

Telfort introduceert BelStatus appdec 11Telfort introduceert de BelStatus app, een gratis applicatie voor Android (vanaf v1.5) en de iPhone die je inzicht geeft in je bel-, sms- en internetgedrag en kosten.

BelStatus app is beschikbaar voor alle particuliere klanten van Telfort met een postpaid (ook sim only) abonnement voor mobiele telefonie. Deze dienst is onderdeel van BelBewust, een serie handige diensten van Telfort die inzicht geven in het verbruik en verbruikskosten.

Met de BelStatus app weet je als Telfort-klant altijd hoeveel minuten, sms'jes en MB's je hebt verbruikt. Tevens geeft de app inzicht in het aantal dagen voordat het nieuwe tegoed ingaat en de kosten van de huidige en afgelopen maand. De BelStatus app is gratis te downloaden via de Android Market en de iPhone App Store. Klanten die geen iPhone of Android toestel hebben kunnen op hun smartphone gebruik maken van BelStatus op de mobiele Telfort site.

Telfort BelStatus app voor Android en iPhone
Telfort BelStatus app voor Android en iPhone

15 december 2011 - 15:22
Dossier: Bel en datadiensten
Bron: PortableGear

Reacties

heb 3 keer mijn wachtwoord ingegeven daarna melding ww niet correct. Het gegeven is nu dat ik een uur niet op mijn belstatus kan kijken.
Slechte zaak Telfort.john - 12 dec 2012 17:48

ik heb ook het zelfde probleem na het invullen van mijn w8woord zegt ie je hebt geen internetverbinding maar op mijn ipone 4s werkte het prima nou telfort wat gaan jullie hier aan doen of hebben we het nakijkencarl - 23 aug 2012 19:25

Werkt niet bij mij ism een prepaid abo. Zelfde probleem als bij JuanaRoger - 23 jan 2012 13:55

BelStatus app werkt prima op Galaxy S2. Fantastisch: direct zicht op verbruik minuten, sms en mb's edn eventueel extra verbruikSiem - 10 jan 2012 19:23

Werkt perfect op mijn Samsung Galaxy S2 !!
Lekker overzichtelijk !!Andre - 17 dec 2011 14:17

Ik heb net de app van telfort maar het werkt niet je kan wel je tel nr en w8 in vullen en daarna wordt je er uit gegooid Juana - 15 dec 2011 19:33

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord