menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Hugo Boss-editie Samsung Galaxy Ace

Hugo Boss-editie Samsung Galaxy Acenov 11Samsung en Hugo Boss introduceren in Frankrijk een Hugo Boss-editie van de Samsung Galaxy Ace; naast een nieuw stijlvol design is dit model ook voorzien van Android 2.3.3.

De originele Samsung Galaxy Ace (S5830) draaide nog op Android 2.2. Het design van de Ace heeft een Hugo Boss-restyling ondergaan: aan de voorzijde vind je nu een Hugo Boss-logo en de achterzijde is versierd met een geblokt mozaiek. Naast Android 2.3 Gingerbread zijn er enkele Hugo Boss-apps op het toestel opgenomen, waarmee je onder meer direct toegang hebt tot Hugo Boss' website voor de laatste trends op modegebied.

Verder zijn de specs van deze Hugo Boss-editie hetzelfde als van de originele Galaxy Ace. Je krijgt onder meer de beschikking over een 3,5-touchscreen, 3G/HSDPA, WiFi, DLNA, een 5-megapixel camera met LED-flitser, Swype, ThinkFree Office, een 800MHz-processor en aGPS.

Samsung Galaxy Ace Hugo Boss-editie
Samsung Galaxy Ace Hugo Boss-editie

Het is nog niet bekend of de Hugo Boss-versie van de Galaxy Ace ook naar de Benelux komt. Eerder verscheen de Samsung F480 Hugo Boss-editie.

18 november 2011 - 09:37
Dossier: Smartphones
Bron: Henry Conseil (PDF)

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord