menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung Star II ziet levenslicht

Samsung Star II ziet levenslichtjan 11De Samsung Star II (S5260) is de opvolger van de populaire Star (S5230); voornaamste verschil is dat dit nieuwe model standaard beschikt over WiFi.

De Samsung Star II verschilt niet veel van de originele Samsung Star (S5230), waarvan meer dan dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ook dit model heeft een 3-inch touchscreen en is voorzien van de TouchWiz-interface. Een 3,2-megapixel camera, FM-radio, GPRS/EGDE, Bluetooth (3.0) en een documentviewer voor PDF- en Office-bestanden zijn eveneens standaard. Nieuw is echter de ondersteuning van WiFi, waar dit op het originele model ontbrak.

De Star II komt verder met speciale apps voor sociale netwerken (Twitter, Facebook) en instant-messaging (Google Talk), zodat je gelijk met al je vrienden contact kan hebben. Middels de "Quicktype by t9-Trace"-technologie (een soort Swype) kan je snel berichten invoeren door over het on-screen toetsenbord te vegen.

Samsung Star II (S5260)
Samsung Star II (S5260)

De Samsung Star II komt in het wit of zwart en kost tussen de 125 en 199.

>>> Dit bericht was tijdelijk op verzoek van Samsung verwijderd.

10 januari 2011 - 12:25
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Reacties

oooooooooooooo thats de phone of my dreams
serine - 1 okt 2011 13:34

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord