Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.0
Opslag MB
Scherm5,2" (424 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Wiko WIM Lite 1 Foto Wiko WIM Lite 2 Foto Wiko WIM Lite 3 Foto Wiko WIM Lite 4 Foto Wiko WIM Lite 5

Inleiding

De Wiko WIM Lite is een kleinere en minder krachtige uitvoering van de Wiko WIM. De WIM Lite is net als de WIM op het MWC 2017 in Barcelona aan de pers getoond. De dubbele camera van de WIM zien we helaas niet terug bij de WIM Lite. De Lite-versie moet het doen met een enkelvoudige 13-megapixel camera. De selfiecamera is onveranderd en heeft een resolutie van 16-megapixels en een flitser. Verder biedt de WIM Lite een 5-inch IPS-scherm, 32 GB opslaggeheugen en 3 GB RAM

Besturingssysteem Wiko WIM Lite

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies.áIn Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen.áIn Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten.áOok met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Wiko WIM Lite

Van de Wiko WIM Lite staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Wiko WIM Lite beschikbaar.

Specificaties Wiko WIM Lite

Algemeen
ProductWiko WIM Lite
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

Gewicht149 gram
Afmetingen144,0 x 71,7 x 8,8 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.0
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 435
Kloksnelheid8 core (max 1,4 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm5,2" (424 ppi)
Resolutie1.080 x 1.920px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera16,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB