Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 6.0
Opslag MB
Scherm5,0" (196 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Wiko Jerry 1 Foto Wiko Jerry 2 Foto Wiko Jerry 3 Foto Wiko Jerry 4 Foto Wiko Jerry 5 Foto Wiko Jerry 6 Foto Wiko Jerry 7 Foto Wiko Jerry 8 Foto Wiko Jerry 9 Foto Wiko Jerry 10 Foto Wiko Jerry 11 Foto Wiko Jerry 12 Foto Wiko Jerry 13 Foto Wiko Jerry 14 Foto Wiko Jerry 15

Inleiding

De Wiko Jerry is een spotgoedkope smartphone van de Franse telefoonfabrikant Wiko. De Wiko Jerry heeft een metalen design en komt in een veelvoud aan kleuren (Orange / Space Grey, Bleen / Silver, Black / Space Grey, Pink / Silver or White / Space Grey). Het scherm meet 5 inch en maakt gebruik van de IPS-technologie. Android Marshmallow 6.0 is standaard, daar waar veel andere merken, entry-level telefoons nog steeds leveren met Android 5.1. Aan de voorkant vind je een 2 megapixel selfiecamera en aan de achterzijde een 5 megapixel hoofdcamera. De hoeveelheid RAM is met 1 GB aan de krappe kant, maar in combinatie met de quad core processor kan de Jerry niet al te intensieve apps zonder problemen aan. Het opslaggeheugen is 8 GB, dat nog uitbreidbaar is met een microSD kaart.

Besturingssysteem Wiko Jerry

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android M (of Android 6.0 Marshmallow)ááis vooral gericht op een verbeterde gebruikservaring. Daartoe zijn de constante app-permissies afgeschaft. In Android Marshmallow hoef je slechts eenmaal permissies te geven voor apps, op het moment dat dat nodig is (meestal bij de installatie).áIn Android Marshmallow introduceert Google verder 'dozing', een speciale modus die alleen actief wordt als de sensoren van je toestel detecteren dat hij niet in gebruik is (bijvoorbeeld als je telefoon alleen op een bureau ligt). Als de dozing-functie actief wordt, gaat je toestel in een soort diepere slaapmodus, wat bespaart op het energieverbruik. Volgens Google kan Android Marshmallow dankzij deze modus zelfs tot 2x de standby-tijd halen van een Android Lollipop-toestel, met dezelfde instellingen. In de dozing-modus blijven wel je wekkers, herinneringen en belangrijke notificaties actief.

Prijzen en beoordelingen Wiko Jerry

Van de Wiko Jerry staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Wiko Jerry beschikbaar.

Specificaties Wiko Jerry

Algemeen
ProductWiko Jerry
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht166 gram
Afmetingen145,1 x 73,5 x 9,6 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen2.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 6.0
CPU/Geheugen
ProcessorARM Cortex-A7
Kloksnelheid4 core (max 1,3 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag8 GB + microSD
Scherm
Scherm5,0" (196 ppi)
Resolutie480 x 854px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera2,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB