Interessant:

Dell Inspiron Duo in detail

topproducten 28 april 2011 om 12:55

De Dell Inspiron Duo is een innovatief netbook van Dell met een kantelbaar display in het frame, zodat je hem kan omtoveren tot een tablet.

Design

De Dell Inspiron Duo heeft een helder 10,1-inch HD-display (1366 x 768 pixels) dat met een innovatieve kantelconstructie in het frame van de behuizing zit. In de reguliere stand ziet de Duo eruit als een normaal netbook, maar als je het display omklapt en het frame naar beneden schuift, kan je de Duo gebruiken als tablet! Let op: de Duo heeft geen CD-drive. De Inspiron Duo komt in het rood, zwart of blauw.

Windows 7 Home Premium & Dell Stage

In de laptopstand draait de Dell Inspiron Duo op het vertrouwde Windows 7 Home Premium. In de tabletmodus bedien je de Duo via de Dell Duo Stage-gebruikersinterface. Deze nieuwe interface biedt rechtstreekse toegang tot muziekbestanden, foto's, games en andere toepassingen. Als je in deze interface bijvoorbeeld de MusicStage-icoon aanraakt, wordt direct je persoonlijke muziekcollectie weergeven. VideoStage helpt je met het organiseren van je privÚ-video's en gedownloade televisieprogramma's en films. PhotoStage ten slotte biedt ge´ntegreerde sociale netwerkmogelijkheden via Facebook en Flickr, zodat je je meest recente foto's kan uploaden of foto's van je vrienden kan bekijken.

Dell Inspiron Duo
Dell Inspiron Duo

Connectiviteit

De Dell Inspiron Duo beschikt standaard over WiFi 802.11b/g/n voor draadloos internet onderweg. Door de ondersteuning van Flash zijn Flash-websites volledig te bekijken. Met de ingebouwde microfoon en 1,3-megapixel webcam behoort ook videochatten tot de mogelijkheden. Dankzij GPS kan je je positie op Google Maps bepalen. Verder kan je rekenen op 2 USB 2.0-poorten, een koptelefoonpoort, en een simkaartsleuf voor een mobiele datakaart. Bluetooth 3.0 is optioneel.

Processor & geheugen

De Dell Inspiron Duo heeft een degelijke 1,5GHz dual-core Intel Atom N550-processor, 2GB DDR3 SDRAM-geheugen en een 250GB harddisk (5400 rpm). Optioneel is een 320GB harddisk (7200 rpm).

Dell Audio Station-dock

Dell biedt voor de Dell Inspiron Duo ook een optionele Audio Station-dock aan met een ingebouwde mediakaartlezer, JBL-luidsprekers, twee aanvullende USB 2.0-poorten, een Ethernet-adapter en een batterijoplader. In de docking-modus fungeert de Inspiron Duo als wekker, digitale fotolijst of muziekspeler.

Dell Inspiron Duo in Audio Station-dock
Dell Inspiron Duo in Audio Station-dock

Conclusie, prijs & verkrijgbaarheid

Al met al is de Dell Inspiron Duo een compleet en innovatief netbook, die op een bijzondere wijze dubbelt als tablet. De Duo is per direct verkrijgbaar en het standaardmodel heeft een adviesprijs van 499 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten