Interessant:

HTC Hero: full-touch Android smartphone

topproducten 20 juli 2009 om 14:16

De HTC Hero is HTC's nieuwste high-end full-touch smartphone met Google's Android-interface en uitgebreide ondersteuning van Google mobiele services.

De HTC Hero is HTC's nieuwste full-touch smartphone met het Android-besturingssysteem van Google. Je bent daarom met de Hero verzekerd van alle bekende mobiele services van Google. Denk daarbij aan Google Talk om mee te chatten, Google Mail (Gmail) om mee te mailen, Google Search om mee op internet te zoeken, Google Maps om de weg mee te vinden en YouTube om filmpjes mee te bekijken. Met de HTC Hero heb je al deze services altijd mobiel bij de hand. Ook is het mogelijk om (betaald) applicaties te downloaden via Android Market.

Google Mobiele Services
Google Mobiele Services

Behalve alle bekende mobiele services van Google biedt de HTC Hero ook enkele speciale mogelijkheiden die door HTC zijn ontwikkeld. Zo beschikt het toestel over HTC Footprints waar je foto's mee kan geotaggen, zodat je altijd weet waar je ze hebt genomen. Verder is de Hero de eerste HTC-smartphone die beschikt over HTC's vernieuwde HTC Sense-interface. Dit is een volledig aanpasbare interface, waarmee je jouw favoriete applicaties precies daar kan neerzetten waar je ze meteen kan activeren. Verder beschikt de Hero over een speciale zoekknop, waarmee je direct op een contextuele manier kan zoeken in zowel je contactenlijst, Twitter, e-mails en op alle andere locaties in de telefoon.

Speciale mogelijkheden
Speciale mogelijkheden

Naast een 3,2 inch touchscreen, de mobiele services van Google en het vernieuwde HTC Sense-interface beschikt de HTC Hero natuurlijk ook over alle functionaliteiten die je inmiddels gewend bent van high-end smartphones. Denk daarbij aan HSDPA, ingebouwde GPS-antennte, WiFi, Bluetooth, ingebouwd kompas, 5 megapixel camera, 700MB intern geheugen (uitbreidbaar middels een microSD-slot), muziek- en videospeler en een 3,5mm poort voor alle standaard headsets. De Hero beschikt daarnaast ook over handschriftherkenning, accelerometer (waarmee het scherm automatisch meedraait als je de telefoon kantelt) en multi-touch input. De Hero is verkrijgbaar in de kleuren White en Urban Brown.

Multimedia-functionaliteiten
Multimedia-functionaliteiten

portablegear.nl


Gerelateerde producten