Interessant:

Sony Ericsson W995: high-end muziektelefoon

topproducten 16 juli 2009 om 12:22

De Sony Ericsson W995 is een high-end muziektelefoon die beschikt over een 8 megapixel camera en volwaardige multimediaspeler.

Walkman-functionaliteiten

De Sony Ericsson W995 is een high-end telefoon waarin Sony Ericsson de beste mogelijkheden uit de Walkman- en Cyberhot-serie heeft gecombineerd. Op het gebied van audio is de W995 dan ook een van de compleetste mediatelefoons tot dusverre. Met de meegeleverde Media Go-applicatie kan je eenvoudig bestanden tussen je PC en je telefoon slepen en verzetten. Ook gebruik je dit programma om je playlists automatisch te synchroniseren met je nieuwste favorieten. De Walkman-speler biedt een duidelijke en intu´tieve interface waarmee je eenvoudig door al je mp3-muziek navigeert. Bovendien kun je je eigen muziek optimaliseren met acht verschillende equalizervoorkeuzes. Met SenseMe kan je playlists maken op basis van je stemming en met Shake Control kan je naar een volgend nummer door je telefoon heen en weer te schudden. De Sony-audiotechnologieŰn voor heldere stereo en heldere bas zorgen voor de beste geluidskwaliteit uit de stereospeakers of headset. Uiteraard wordt ook FM-radio ondersteund. De W995 beschikt over een 3,5 mm poort, zodat je er alle standaard headset op kan aansluiten.

Cybershot-functionaliteiten

Naast uitgebreide Walkman-functionaliteiten biedt de Sony Ericsson W995 ook mogelijkheden die bekend zijn van Sony Ericssons Cybershot-serie. De telefoon heeft een 8 megapixel camera met LED-flash, beeldstabilisatie en gezichtsherkenning, zodat je er fraaie foto's mee maakt. Dankzij geo-tagging kan je altijd nagaan waar je je foto's hebt genomen. Uiteraard kan je met de W995 ook filmen. Handig is de YouTube-compabiliteit waarmee je direct grappige momenten die je net hebt gefilmd kan uploaden naar YouTube. Met de Media Go-applicatie wissel je bovendien alle afbeeldingen en video's eenvoudig uit tussen je computer en je mobieltje. Ook is het mogelijk om realtime video-feeds van internet te streamen, waardoor je niet hoeft te wachten op de download en geen opslagruimte nodig hebt. De telefoonkit komt met een 8GB geheugenkaart waarop je heel wat foto's, video's en geluiden kan opslaan.

Internet-functionaliteiten

Natuurlijk kan je met de Sony Ericsson W995 ook lekker op internet surfen. Je krijgt daarvoor de beschikking over ondersteuning van 3G/HSDPA voor snel internet op je telefoon en over WiFi voor draadloos internet onderweg. Dankzij de ingebouwde accelerometer draait het scherm automatisch mee als je de telefoon kantelt. De W995 biedt verder ook DLNA-ondersteuning waarmee je via WiFi draadloos verbinding kan maken met andere elektronische apparaten. Zo kan je bijvoorbeeld je foto's of video's vanaf je mobieltje bekijken op je televisie.

Andere functionaliteiten

Naast de Walkman-, Cybershot- en internetfunctionaliteiten biedt de Sony Ericsson W995 ook veel andere mogelijkheden. Uiteraard wordt ook Bluetooth ondersteund en is er een voice-recorder en een GPS-ontvanger ingebouwd. Via een voorge´nstalleerde proefversie van Wayfinder Navigator is het mogelijk om met behulp van instruscties van straat tot straat te navigeren. Als deze proefversie is verlopen kan je natuurlijk ook altijd nog zelf de weg vinden met Google Maps. Bijzonder is verder de directe toegang die je met de W995 heb tot PlayNow arena, Sony Ericssons online mediastore. Hier kan je films - waarvan tijdelijk 60 gratis! -, games (inclusief motion games) en andere leuke multimedia voor je telefoon downloaden.

portablegear.nl


Gerelateerde producten