Interessant:

Casio EX-H10: 1000 foto's op één acculading

topproducten 16 juli 2009 om 12:22

De Casio EXILIM EX-H10 is een 12 megapixel camera met een krachtige Super Long Life Battery - waarmee je met één acculading maar liefst 1000 foto's kan maken.

Behalve een krachtige accu waarmee je op één acculading maar liefst 1000 foto's kan maken, biedt de Casio EX-H10 ook krachtige fotofuncties. Dankzij de 12,1 megapixel sensor, mechanische beeldstabilisator en krachtige 10x optische zoomfunctie maak je scherpe en heldere foto's. De EX-H10 is ook voorzien van een 24 mm-groothoekobjectief, waardoor je er ook weidse landschappen en monumentale bezienswaardigheden of groepsfoto's in kleine ruimten goed mee op de plaat vastlegt. Dankzij de EXILIM Engine 4.0-processor worden complexe beelden snel verwerkt terwijl ook ruis onderdrukt wordt. Uiteraard zijn er ook veel functies om nog betere foto's en portretten te maken, zoals gezichtsherkenningstechnologie en BEST SHOT-motiefprogramma's. Meest bijzonder zijn echter de Dynamische Foto Functie, Landschap-verbeterfunctie, Make-up Shot en Multi Motion-functie. Met de Dynamische Foto-functie is het mogelijk om een motief uit een net gemaakte foto te knippen en een andere foto als achtergrond te gebruiken. De Landschap-verbeterfunctie helpt je bij het maken van fraaie landschapsopnamen. Met Make-up Shot maak je fraaie portretten - door de geavanceerde beeldverwerking ziet de gezichtshuid er gladder uit en worden door sterk zonlicht of lichtinval veroorzaakte schaduwen in het gezicht verzacht. Met de Multi Motion-functie is het mogelijk een bewegingsverloop in één foto vast te leggen. Je fotografeert het bewegende motief tegen een statische achtergrond; in een serieopname wordt het motief gefotografeerd en door de nieuwe EXILIM Engine 4.0 samengevoegd tot één opname. Zo kan je bijvoorbeeld de sprong van een snowboarder met stijgende en dalende fase op één foto vastleggen.

Fotofuncties
Fotofuncties

Naast uitgebreide fotofuncties biedt de Casio EX-H10 ook verschillende filmfunctionaliteiten. Handig is de Movie Button waarmee je met een druk op de knop gelijk een opname begint. Het is bovendien mogelijk om HD-video-opname op te maken in een hoge resolutie van 1280 x 720 pixels. Verder is er een aparte YouTube Capture Mode waarmee je in een direct voor YouTube geoptimaliseerd videoformaat en -kwaliteit filmpjes maakt. Met de bijgeleverde software kan je video's direct via internet naar YouTube uploaden.

Filmfuncties
Filmfuncties

Zoals gezegd is het meest bijzondere aan de Casio EX-H10 de accuduur waarmee je met één acculading volgens Casio tot maar liefst 1000 foto's kan maken. De EX-H10 beschikt verder over een 3-inch kleurendisplay van 230.400 pixels met een hoog contrast zodat je in bijna alle omstandigheden goed kan zien wat je aan het fotograferen bent. Met de Trimming Mode kan je al meteen op camera uitsnedes van foto's maken. De Casio EH-H10 beschikt verder over een AV-uitgang om hem direct om je televisie te kunnen aansluiten en over een SD-SDHC-geheugenkaarslot, zodat je veel video's en films kan opslaan. De EX-H10 is verkrijgbaar in het zwart, zilver of roze.

Andere functionaliteiten
Andere functionaliteiten

portablegear.nl


Gerelateerde producten