Interessant:

Top 5 gadgets voor haar (2008)

topproducten 12 februari 2008 om 08:00

Er zijn veel speciaal voor vrouwen ontworpen gadgets op de markt. PortableGear zet de vijf leukste op een rij.

Kodak poogde in november 2007 op het succes van fashionproducten in te spelen door een serie fashion-artikelen voor de EasyShare camera op de markt te brengen. Tijdens de lancering van de nieuwe M-serie EasyShare camera's presenteerde Kodak stijlvolle pols- en halsbandjes voor hun camera's. De bandjes van Kodak zullen in verschillende kleuren en met verschillende kleuren kralen voorradig zijn. Kodak Fashion Bag voor EasyShare camera. Ook bracht Kodak verschillende kleuren tasjes voor hun camera's op de markt. De grotere tasjes zullen ook een speciale pocket hebben voor mobiele telefoons. Volgens Kodak is de doelgroep voor deze snuisterijen voornamelijk meisjes vanaf 14 jaar en ouder.

Kodak Fashion Bag
Kodak Fashion Bag

Sony Ericsson bracht in januari 2008 de Sony Ericsson HBH-PV712 op de markt gebracht, een Bluetooth headset speciaal ontworpen voor vrouwen. De headset is uitgevoerd in vrolijke kleuren en komt met een unieke ketting als halssnoer, een mooie reistas en een oplader. Met de set kan 15 uur gepraat worden achtereen en de set heeft een standby tijd van 500 uur, een automatische volumeregelaar en een gewicht van slechts 14 gram. Bijgesloten zit een leuke reistas. In december 2007 bleek dat vrouwen de meeste gadgets kopen, dus wellicht zijn er voor deze gadget veel belangstellenden. Wat de prijs van de headset is en wanneer die in Nederland uitkomt, is nog onbekend.

Sony Ericsson HBH-PV712
Sony Ericsson HBH-PV712

Iedereen heeft wel eens een gesprek gemist, omdat de mobiele telefoon niet snel genoeg gevonden werd, bijvoorbeeld omdat die in onder in je tas zat. Met frustratie als gevolg, nu moet de voicemail afgeluisterd worden en dat kost belminuten. De T-String maakte hier in december 2004 een einde aan. De T-String maakt het mogelijk om je mobieltje om je pols te dragen, net als een horloge gedragen wordt. De handige polsband is gemaakt van ijzersterk nylon en zal je mobieltje altijd beschermen. Bovendien is het mogelijk om je mobieltje op te bergen met de microfoon en de luidspreker naar buiten gericht, hierdoor hoeft de mobiele telefoon er niet uitgehaald te worden om een gesprek te voeren. Zo kan je makkelijk een rok zonder zakken aan en toch je mobieltje meenemen.

T-string voor GSM
T-string voor GSM

Ontwerpers van het Amerikaanse Noon Solar brachten in november 2007 een serie tassen op de markt gebracht die in staat zijn om de accu's van mobieltjes en andere gadgets op te laden met behulp van zonne-panelen. De stijlvolle tassen van Noon Solar zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De tassen zijn er in verschillende uitvoeringen. Eerder kwam het Duitse modehuis Picard ook al met tassen met zonne-panelen op de markt.

Zonne-energie uit je tas
Zonne-energie uit je tas

Je gear bedienen met was vanaf januari 2007 geen probleem meer door de meiden van Girl 32. Vanaf toen verkocht Girl 32 namelijk dameshandschoenen waarbij de toppen van duim en wijsvinger vrij gemaakt kunnen worden om je gadgets te bedienen.

Girl 32 winterhandschoenen
Girl 32 winterhandschoenen

portablegear.nl