Interessant:

Te verwachten mobieltjes voor 2008

topproducten 24 januari 2008 om 08:00

Ook dit jaar kun je weer nieuwe vette mobieltjes verwachten. PortableGear zet drie te verwachten mobieltjes voor 2008 op een rij.

De Motorola E8 is een bijzondere multimediale verschijning. Met de Motorola E8 maak je zeker indruk, omdat de voorkant van het toestel knoploos is. Als het toestel standby staat, is alleen een spiegelend vlak te zien. Zodra je het toestel inschakelt lichten de knoppen die je nodig hebt op. Muziekknoppen voor muziekplayback, cameraknoppen voor fotografie en een regulier keypad voor bellen en sms'en. Dankzij haptonomics heb je daadwerkelijk het gevoel een knop in te drukken, terwijl je in werkelijkheid op een plat vlak drukt. Dit is erg fraai uitgewerkt. De E8 biedt verder alles wat je van een multimedia telefoon kan verwachten, zoals muziekplayback, bluetooth, uitbreidbaar geheugen en een ingebouwde camera. De Motorola E8 werd tijdens de CES 2008 in Las Vegas aan het publiek getoond en zal binnenkort in Nederland verkrijgbaar zijn.

Motorola E8
Motorola E8

De Sony Ericsson P5i zou volgens hardnekkige geruchten gelanceerd worden op 15 november 2007, maar dat gebeurde toch niet. De P5i zal de opvolger worden van de enige tijd ervoor ge´ntroduceerde Sony Ericsson P1i. Of de smartphone daadwerkelijk komt en of de naam P5i gaat luiden is nog wel onzeker. De bron van de geruchten is echter wel betrouwbaar. Naar verluidt zal de Sony Ericsson P5i een HSDPA smartphone worden met een groot 2,8" VGA touchscreen. Door de integratie van een 5 megapixel camera wil Sony Ericsson zowel de zakelijke als de privÚ gebruiker aanspreken. Met 160 MB ROM, 128 MB SDRAM en uitbreidbaar M2 geheugen is er in ieder geval opslagruimte voldoende. Het toestel draait op Symbian 9,3 met een vernieuwde user interface. Zoals gezegd zijn de specificaties, foto's en naamgeving echter onder voorbehoud

Sony Ericsson P5i
Sony Ericsson P5i

De Nokia N78 stond vermeld in een productoverzicht van Nokia dat is uitgelekt in januari. Her en der op internet werd er over gepost, en de betrouwbaarheid van de informatie is redelijk hoog. De Nokia N78 is de opvolger van de Nokia N73. Deze telefoon is een compacte en handzame candybar mobiel die voorzien is van een 3 megapixel camera, WiFi en 369 Mhz (freeScale) processor. De Nokia N78 wordt waarschijnlijk het eerste of tweede kwartaal van 2008 voor een klantvriendelijke prijs op de markt gebracht. Nadere specificaties zijn nog onbekend.

Nokia N78
Nokia N78

portablegear.nl