Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Tolino Shine 1 Foto Tolino Shine 2

Inleiding

De Tolino Shine is een e-reader met een 6-inch touchscreen, met de e-Ink Pearl-schermtechnologie. Dankzij deze technologie lees je boeken op de Shine net zo prettig als op regulier papier en daarnaast weerspiegelt het scherm niet, zodat je ook in de zon van e-books kan genieten. De schermverlichting kan naar wens worden bijgesteld, voor het lezen van e-books in het donker of bij weinig licht. De Shine biedt 2GB geheugen, genoeg voor ongeveer 2.000 e-books, dat uitbreidbaar is via microSD. Verder heb je de mogelijkheid om lettertypes en -groottes in te stellen, tekst te markeren en notities en bladwijzers te maken. Via WiFi heb je toegang tot de e-bookstores en tot een webbrowser. Tolino belooft tot slot een batterijduur tot 7 weken.

Apparaat & afmetingen

De Tolino Shine is een e-reader met een gewicht van 183 gram. De afmetingen van de ereader zijn 17,5 x 11,6 x 1,0 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 17,5 x 11,6 x 1,0 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 17,5 x 11,6 x 1,0 centimeter. Boeken lees je op het 6,0" e-ink Pearl-scherm (1056 x 758 pixels) van de Tolino Shine. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Een e-ink Pearl scherm biedt een beter energiebeheer en snellere omslagtijden dan de originele e-ink schermen. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 3 eBook- en document-formaten, te weten EPUB, PDF en TXT eBooks.

Geheugen & connectivity

De Tolino Shine heeft 2 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. De ereader ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen Tolino Shine

Van de Tolino Shine staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Tolino Shine beschikbaar.

Specificaties Tolino Shine

Algemeen
ProductTolino Shine
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht183 gram
Afmetingen175,0 x 116,0 x 9,7 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.056 x 758px
Schermsoorte-ink Pearl
Geheugen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
FormatenEPUB, PDF, TXT
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingUSB 2.0