Interessant:

Pimp je foon Sinterklaas-stijl

tips 21 november 2007 om 13:06

Sinterklaas staat (bijna) voor de deur, dus tijd om je telefoon te pimpen in Sint-stijl. PortableGear zet vier tips op een rij waarmee jij de beste Sint-mobiel kan krijgen.

Met een goede ringtone kom je natuurlijk het snelste in de gezellige sfeer van Sinterklaas. Op internet zijn er vele sites waar je ringtones kan downloaden. Ook Sinterklaas-klassiekers als 'Hoor wie klopt daar kinderen' of 'Daar wordt op de deur geklopt' kun je makkelijk downloaden. Met wat zoeken is zelfs het getrappel van het paard van Sinterklaas te vinden. Mocht er niks van je gading zijn, dan kan je natuurlijk ook altijd nog zelf je eigen ringtones maken. Zoeken op 'sinterklaas ringtones' in een zoekmachine is een goed begin. Hou wel de kosten in de gaten. Zelf maken is natuurlijk goedkoper dan downloaden.

Ringtones
Ringtones

Naast lekkere pepernoten en een toepasselijke ringtone, wil je je telefoon natuurlijk ook verder wel een beetje aankleden voor Sinterklaas. Het is bijvoorbeeld erg leuk om een sfeervolle wallpaper met een Sinterklaastafereel te nemen. Er zijn vele leuke wallpapers op internet te downloaden, maar misschien is het nog wel leuker om een foto van je vrienden te nemen in Sinterklaas- of Zwarte Piet-kostuum en deze als wallpaper op je telefoon te gebruiken. Als je het echt goed wil doen, neem je een wallpaper die aansluit bij je ringtone. Als je bijvoorbeeld 'Daar wordt op de deur geklopt' hebt als ringtone, is het leuk om een wallpaper te nemen waarop te zien is hoe mensen ook daadwerkelijk op de deur kloppen. Let wel op de kosten, en of je niet perongeluk vast komt te zitten aan een abonnement na een download.

Wallpapers
Wallpapers

Bij een beetje moderne telefoon kan je natuurlijk zelf je screensaver instellen. Net als met de achtergrond, is het ook hier leuk om de screensaver en ringtone te laten aansluiten. Op verschillende websites kan je makkelijk screensavers downloaden. Het is leuk om er meerdere binnen te halen, zodat je ze kan afwisselen naarmate Sinterklaas dichterbij komt. Zo kom je helemaal goed in de stemming voor de verjaardag van de goed heilig man. Let overigens wel op de kosten van de wallpapers en maak het niet te bont.

Screensavers
Screensavers

Natuurlijk is het leuk om de inhoud van je mobiel te pimpen, maar ook de buitenkant wil wat. Je kan bijvoorbeeld een stijlvol (Sinterklaas) rood front voor je mobieltje kopen. Of plak enkele thematische stickers op je telefoon. Deze kan je gewoon kan kopen in een kantoorboekhandel of speelgoedwinkel. Natuurlijk is het ook mogeljijk om een telefoontasje helemaal te Sinterklaas'en. Je plakt bijvoorbeeld wat leuke stickers op je telefoonbag of maakt er zelf eentje in de vorm van een Sinterklaas. Hieronder een Moochi telefoontasje om alvast wat inspiratie op te doen!

Telefoontas
Telefoontas

portablegear.nl